Catering

Catering

Catering is een uit het Engels ingeburgerde term voor het verzorgen van eten en drinken voor bedrijven of feesten. Deze maaltijdverzorging, die meestal wordt gerealiseerd door in partycatering gespecialiseerde bedrijven, is vaak een onlosmakelijk onderdeel van een zakelijk event, bedrijfsfeest of privéfeestje.

Party- en evenementencatering richt zich doorgaans op het kwalitatief hoogwaardig verzorgen van eten, drinken en stijlvolle gastvrijheid op maat. Verrassende cateringconcepten en culinaire buffetten zorgen voor een smakelijk moment op elk bedrijfsfeest, jubileumfeest, relatiedag, bedrijfsopening, personeelsfeest, seminar, open dag, familiedag, bruiloft of ander event. Een hoogwaardige party- en evenementencatering, waarbij smaakbeleving en stijlvolle gastvrijheid voorop staan, geeft extra cachet aan uw feest, of dat nu zakelijk of privé is.

Organice, de smaakmaker in catering

Lekker eten en drinken zit in de genen van het Bourgondische Limburg. Bij Organice, met al ruim twintig jaar ervaring in het organiseren van spraakmakende én smaakmakende bedrijfsevents en feesten, zit u als gebakken. Wij zien het als een uitdaging om voor uw gasten een passende en verrassende smaakbeleving te creëren. Dat doel bereiken wij door uw gasten te verrassen met overheerlijke gerechten en een tot in detail uitgewerkte culinaire ambiance die het best past bij uw evenement. Als het om catering gaat, kenmerkt ons team zich door volledige toewijding. Wij stellen alles in het werk om de catering op uw feestje, evenement of andere bijeenkomst tot een succes te maken. Wij verrassen u en uw gasten met smaakvolle en creatieve culinaire uitspattingen. Wij stemmen uw menu of buffet af op de doelstelling van uw bijeenkomst, het beschikbare budget en zelfs het jaargetijde. Met passie en oog voor detail zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring. Aan alles wordt gedacht. Inlevingsvermogen, creativiteit, flexibiliteit en organisatietalent vormen de basis van het succes van onze onderscheidende cateringconcepten en overheerlijke buffetten.

Lekker eten en drinken van A tot Z

Organice regelt de catering op uw event, partij of feest van A tot Z. Maatwerk en de juiste sfeer voor uw gasten zijn onze drijfveer. Wij zorgen ervoor dat uw gasten onbezorgd kunnen genieten van onze culinaire buffetten en delicatessen in een Bourgondische ambiance. Daarbij is ons niet te gek, onze creativiteit kent geen grenzen. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om, in het sfeervolle decor van een exclusieve beachclub, zélf vlees te grillen op de barbecue? In deze unieke ambiance komt u als fijnproever, zowel zakelijk als privé, volledig aan uw trekken. Kortom, als het gaat om lekker eten en drinken in een stijlvolle setting, bent u het best af bij een professionele partycateraar. Party- en evenementencatering bij Organice: dat smaakt naar meer!