Foodconcept Rough

Foodconcept Rough

slide

Het mobiele foodconcept Rough kan op ieder evenement ingezet worden. Op de diverse op hout gestookte elementen kan verschillend eten bereid worden. Niet alleen leuk om het eten op te bereiden maar ook uniek en gezellig als sfeer- en warmte element.

slide
slide

Het mobiele foodconcept Rough kan op ieder evenement verzorgd door Organice evenementenbureau Limburg, ingezet worden. Op de diverse op hout gestookte elementen kan verschillend eten bereid worden. Niet alleen leuk om het eten op te bereiden maar ook uniek en gezellig als sfeer- en warmte element.

slide
slide

Tijdens een personeelsfeest samen met collega's zelf pizza's bakken in de op hout gestookte pizza oven. Organice Event Creators Limburg verzorgt ook unieke foodconcepten tijdens uw evenement op locatie.

slide
slide

Tijdens een personeelsfeest samen met collega's zelf eten bereiden op de diverse op hout gestookte elementen. Organice Event Creators Limburg verzorgt ook unieke foodconcepten tijdens uw evenement op locatie. Al dan niet met personeel wat het eten voor de gasten kan bereiden.