Uniek drankenconcept

Uniek drankenconcept

slide

Ontvangst van de gasten van uw evenement met een goed glas prosecco

slide

De zelfbediening van dranken in diverse hoeken van de zaal vanuit drankencorners.

slide

Evenementenbureau Organice Limburg verzorgt ook overheerlijke cocktails op locatie. De mobiele cocktailbar is hierbij uniek. Zo kunnen de gasten van uw evenement, hun cocktail bestellen wanneer de cocktailshaker langs komt.

slide

Desgewenst verzorgen we ook zeer unieke presentatie van uw logo op bijvoorbeeld wijnglazen.

slide

Dranken bij een zelfbedieningscorner in een mooie zinken teil. Gelet op de locatie, het soort gasten, het thema van uw event en uiteraard uw bedrijf, verzorgt evenementenbureau Organice Limburg ook de presentatie van de dranken in de drankencorners.

slide

Uw gasten kunnen naar wens tijdens uw bedrijfsfeest hun eigen drankje uitzoeken en inschenken. Zo ontstaan er geen rijen aan een bar en kunnen de genodigden zelf bekijken welke dranken allemaal verkrijgbaar zijn.

slide
slide

Een champagnetoren als eyecatcher bij het ontvangst van bijvoorbeeld de opening van uw nieuwe pand, een personeelsfeest of de presentatie van een nieuwe collectie sieraden.

slide
slide
slide
slide
slide

We verzorgen ook warme en non-alcoholische dranken op locatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een goede koffie, bereid door een barista. Zo krijgt uw gast niet alleen een heerlijke maar ook een mooie kop koffie tijdens het evenement wat Organice Evenementenbureau Limburg voor u organiseert.