Jubileumfeest

Jubileumfeest

Een 25-jarig dienstjubileum, een naderende pensioenleeftijd, een tienjarig bestaan van de zaak of een ambtsjubileum. Stuk voor stuk heuglijke mijlpalen die u niet ongemerkt voorbij wil laten gaan. Een dergelijke unieke gebeurtenis kunt u extra onder de aandacht brengen met een jubileumfeest. Bij voorkeur wordt een jubileumjaar of jubileumdag samen gevierd met vrienden, familie, geliefden en collega's. Op deze wijze kunt u stilstaan bij de voorgaande jaren, en dan met name bij de bijzondere gebeurtenissen die in deze periode hebben plaatsgevonden.

Extra feestelijk is het wanneer een jubileum wordt gevierd in combinatie met een speciale ceremonie. Te denken valt aan een receptie waarbij de gasten de gelegenheid krijgen om de jubilaris officieel te feliciteren. Een bijzonder etentje of exclusief feest geven een jubileum extra glans.

Organice, voor een succesvol jubileumfeest

Met bijna dertig jaar ervaring in het organiseren van spraakmakende bedrijfsevents is Organice dé partner voor uw jubileumfeest. Hiermee kunt u een medewerker die bijvoorbeeld 25 jaar bij uw organisatie in dienst is op een bijzondere manier in het zonnetje zetten. Om een geslaagde jubileumdag te garanderen, vormt Organice zich eerst een goed beeld van de jubilaris. Wat kunnen collega's, vrienden, familie en overige naasten over de jubilaris vertellen? Op basis van die specifieke informatie zijn wij als geen ander in staat om een jubileumfeest met een persoonlijke touch te organiseren, waarbij het werkzaam verleden van de jubilaris in een bijzonder daglicht komt te staan. Ongeacht chique of informeel, bescheiden of groots van opzet: bij Organice staat een dergelijke feestelijke herdenking garant voor een succesvol jubileum. De in nauw overleg met u gekozen invulling en ambiance verlenen elk jubileumfeest een uniek karakter.

Een mijlpaal om nooit te vergeten

Behalve een jubilaris, kan ook bijvoorbeeld het 10-jarig of 25-jarig bestaan van uw bedrijf aanleiding zijn voor een spetterend jubileumfeest. Bij Organice is een dergelijke mijlpaal in goede en deskundige handen. Eerst brengen wij al uw specifieke wensen zorgvuldig in kaart. Voor wie is het jubileumfeest bedoeld: alleen voor uw eigen medewerkers of ook voor uw zakelijke relaties? Wat is uw budget? Is het jubileum kleinschalig of grootschalig van opzet? Naar welke feestlocatie gaat uw voorkeur uit? Nadat wij de inhoud, setting en sfeer van uw jubileumdag volledig in kaart hebben gebracht, werken wij uw jubileumfeest tot in de puntjes uit. Dat kunt u gerust aan ons overlaten. Met als resultaat een mijlpaal om nooit te vergeten en een jubileumfeest waarover nog lang wordt nagepraat!